Creative Commons på Gnutiken

Ikväll körde Gnutiken andra filmen i sin kampanj för ökad uppmärksamhet kring Creative Commons. Denna gång visades den svenska långfilmen Nasty Old People av Hanna Sköld. Läs mer på Gnutikens blogg.

Filmtajm på Gnutiken

Nasty Old People visas på Gnutiken

Nästa onsdag, den 10/3, så kommer juristen Karl Jonsson från Creative Commons Sverige och talar om vad Creative Commons är och hur licenserna fungerar. Sedan visas filmen Us Now! – en dokumentär om distribuerade nätverk av personer som samarbetar över nätet och vilka effekter det får på det sätt på vilket stater styrs. Kom gärna förbi! 18.00 på Gnutiken i Göteborg, Övre Husargatan 27.

2 svar till “Creative Commons på Gnutiken

  1. Tack så mycket! Om det inte vore för det här blogginlägget hade jag aldrig sett Nasty Old People; nu har jag sett den två gånger, och den är helt underbar!

    • Vad roligt, Caspian, att du gillade filmen! Jag tycker själv den är väldigt bra. Tänk vad enkelt distribution och filmvisning blir med Creative Commons :) Och utan att det behöver skapas sammanslutningar och skrivas debattartiklar om kulturskapare som rånas. Överväg gärna att stödja filmen här: http://nastyoldpeople.org/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s